Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

LIRIK LAGU KOWE NGILANG NALIKO ATIKU SAYANG [VIDEO]

LIRIK LAGU KOWE NGILANG NALIKO ATIKU SAYANG [VIDEO]


KOWE NGILANG NALIKO ATIKU SAYANG

Cipt: Leo Mardiyanto

Vocal: Dirlie Kelik


Rino wengi tansah kelingan neng ati

Saben dino slira mu tak impi-impi

Kapan biso nyandhing 

Kapan biso nyawang

Kapan biso urip bebarengan

Reff:

Durung rampung anggone aku ngelimbang

Teko-teko sliramu menehi layang

Intine  mutuske  nggone sesambungan

Roso isin  sing ora biso ketahan    


Kowe ngilang naliko atiku sayang

Kowe lungo naliko atiku tresno

Aku kudu kepiye aku kudu ngopo

Yen tak truske atiku tambah loro

Kembali ke Reff



KOWE NGILANG NALIKO ATIKU  SAYANG [VIDEO]

Post a Comment for "LIRIK LAGU KOWE NGILANG NALIKO ATIKU SAYANG [VIDEO]"