BREAKING NEWS :
Loading...

Lirik Lagu Rumangsamu Yo Penak - Prista Apria Risty (Video)

Lirik Lagu Rumangsamu Yo Penak - Prista Apria Risty

Lirik Lagu Rumangsamu Yo Penak - Prista Apria Risty

Rumangsamu penak mas (yo penak)
Rumangsamu opo penak mas (yo penak)
Ditinggal bojo dewekan mas (yo penak)
Aku dadi tki, mlebu neng luar negeri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak mas (yo penak)
Gesek gesek gesek dledek mas (yo penak)
Bayangno leh ku kerjo
Ning negorone tonggo
Duwit sing tak kirim ojo mbok entekno

Opo rumangsamu aku neng kene
Mung facebook-an karo dolanan hape
Dewe i lho kudune dongo
Mugo mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu aku neng kene
Mung seneng seneng ora ngosek wc
Yo ngosek
Piro piro rejeki sing tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong sombongno

Deweki wayahe dongo
Mugo mugo sing ning luar negeri ora di balekne
Kok sik ngomong penak
Yo penak sing ning luar negeri
Engko deloken, diluk meneh, di kon balek matun ning sawah, kapok koe

Rumangsamu opo penak mas (yo penak)
Ditinggal bojo dewekan mas (yo penak)
Aku dadi tki, mlebu neng luar negeri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak mas (yo penak)
Gesek gesek gesek dledek mas (yo penak)
Bayangno leh ku kerjo
Ning negorone tonggo
Duwit sing tak kirim ojo mbok entekno

Opo rumangsamu aku neng kene
Mung facebook-an karo dolanan hape
Dewe i lho kudune dongo
Mugo mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu aku neng kene
Mung seneng seneng ora ngosek wc
Yo ngosek
Piro piro rejeki sing tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong sombongno

Ra penak piye
Ning omah duwe duwet, rokokan, facebook-an upload video, kon ra penak piye
Duwete entek tinggal telpon bojo
Ning atm gesek gesek gesek gesek deledek
Kon ra penak piye
Lemu yo tho lemu




Lirik Lagu Rumangsamu Yo Penak - Prista Apria Risty (Video)

Sumber: Prista Apria Risty

Tag: TKI

Subscribe to receive free email updates: